Home » Diensten

NIEUW- & VERBOUW

PRODUCTIELOCATIES

AIRCO/WARMTEPOMPEN

KOEL- & VRIESINSTALLATIES

24/7 SERVICE

Nieuw- & verbouw

Of het nu een uitbreiding op uw bestaande bouw is of een food gerelateerde ruimte die gebouwd moet worden, Lti realiseert uw wensen hierin. Door onze kennis en ervaring kan Lti advies geven in het gehele voortraject noodzakelijk voor het realiseren uw plannen. Dit kan inhouden: het bepalen van de routing, het budget, het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen en allerlei andere zaken.

Indien al deze zaken zijn afgerond start Lti met de bouw. Dit houdt in: het fundatiewerk, de vloeren, de staalconstructie, de gevels en het dak, de ramen en deuren, de verdiepingsvloeren, de verdere inrichting met wanden, de kantoren en kantine, het elektra, alle werktuigbouwkundige zaken, het loodgieterswerk en alle klimaatinstallaties. Daarnaast verzorgen we ook straatwerk, beplanting en logoborden.

Kortom, in zeer korte tijd staat er een complete productielocatie! En doordat Lti de meeste zaken in eigen beheer uitvoert, zijn de lijnen kort. Dit voorkomt dat er zaken tussen wal en schip vallen.

DIENSTEN-NIEUW-VERBOUW
diensten-product-locaties

Productielocaties

Lti is van oudsher specialist in het inrichten van bestaande gebouwen op een zodanige wijze dat er voor u een efficiënte productielocatie ontstaat. Lti kan op basis van een bezoek aan een locatie een snelle bouwkundige analyse loslaten op uw plan om te bezien of de bouw van uw productielocatie mogelijk is in een bepaalde ruimte. Tevens kunnen wij inschatten hoe rigoureus er bijvoorbeeld bouwkundig moet worden ingegrepen en of dit ook mogelijk is.

Door onze kennis en ervaring kan Lti u advies geven in het gehele voortraject noodzakelijk voor het realiseren van uw productielocatie. Dit kan inhouden: het bepalen van de routing, het budget, het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen en allerlei andere zaken. De uiteindelijke complete realisatie kan door Lti geheel in eigen beheer worden uitgevoerd.

Airco / warmtepompen

Door gebruik te maken van airconditioning/warmtepompen is elke ruimte op een aangename temperatuur te brengen. Lti biedt een groot scala aan airconditioningsapparatuur. Deze apparatuur blinkt uit in comfort, capaciteit, bedieningsgemak en kwaliteit. De apparatuur valt in bijna alle gevallen in de zuinigste energieklasse A/A.

DIENSTEN-AIRCO
DIENSTEN-KOEL-VRIES

Koel- & vriesinstallaties

Lti is specialist in het leveren van koel- en vriesinstallaties. Van kleine cellen in bijvoorbeeld een winkel tot grote bewaarcellen voor bijvoorbeeld kaas of vlees, Lti kan u de perfecte installatie bieden. Elke koelinstallatie wordt geheel door ons berekend wat betreft de capaciteit. Hiertoe hebben wij de modernste technieken in huis en kunnen wij bogen op ruim 20 jaar ervaring in koeltechniek.

Lti gebruikt bij de realisatie van koelinstallaties alleen A- merken. De monteurs van Lti zijn bijzonder ervaren in het aansluiten van zowel kleine als grote installaties. Alle installaties worden volgens de huidige wettelijke normen gebouwd en voldoen aan STEK-eisen en PED-voorwaarden.

Indien er meerdere cellen gekoeld moeten worden, bestaat de mogelijkheid om voor een centrale installatie te kiezen. In dit soort situaties kan een pompsysteem ook een goede keuze zijn. Indien mogelijk adviseren wij u een CO2 installatie. Deze installaties voldoen aan de steeds strenger wordende wettelijke eisen. Ook kunnen wij in de daarvoor geschikte gevallen een NH3 installatie adviseren en monteren voor u. Zowel de CO2 als de NH3 installaties vallen onder de EIA 2020 subsidieregeling en Lti is gecertificeerd om deze installaties voor u te bouwen.

24/7 Service

Als u in het bezit bent van een klimaatinstallatie – en dat kan een koel-, vries- of airco/warmtepompinstallatie zijn – is onderhoud bijzonder belangrijk. Lti biedt u een serviceorganisatie die bestaat uit 10 personen en die 7 x 24 uur per week voor u klaar staat. Onze monteurs zijn uitgerust met de meest moderne gereedschappen waarmee zij uw installatie deskundig kunnen onderhouden of herstellen. Elke storing wordt in de regel bij Lti binnen 12 uur opgelost.

Het is voor u als gebruiker bijzonder belangrijk om uw productieproces door te laten gaan. Elke stop of verstoring geeft immers overlast en hinder en dus verliezen voor u. Om deze hinderlijke storingen zoveel mogelijk te voorkomen, adviseert Lti u een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van een regelmatige controle van uw installatie en ontvangt u ook de voordelen die u als vast klant verdient. Onder meer korting op materialen en een goed registratiesysteem van de historie van uw installatie.

De serviceorganisatie van Lti adviseert u graag in gevallen waarin (gedeeltelijke) vervanging van uw installatie wenselijk is. Lti speelt in op uw behoefte en op de nieuwste technieken om een voor u zo aantrekkelijk mogelijke compilatie te maken.

DIENSTEN-SERVICE